default-image

Ινδία: Σκυλιά κατασπάραξαν 65χρονη

Κόσμος
Ινδία: Σκυλιά κατασπάραξαν 65χρονη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό και οδυνηρό τέλος είχε μια Ινδή μητέρα, 65 ετών, που κατονομάζεται μόνο ως Σιλουβάμα, όταν, καθώς βρισκόταν σε παραλία στην Κεράλα της Νότιας Ινδίας, δέχθηκε επίθεση από μια αγέλη 100 αδέσποτων σκύλων.

Ο γιος της, Σελβαράζ, πήγε έξω για να ψάξει γι' αυτήν, αλλά αναγκάστηκε να πέσει στη θάλασσα, όταν ήρθε αντιμέτωπος με τη μανιασμένη αγέλη.

Μετά το περιστατικό, οι ντόπιοι οργάνωσαν μια διαμαρτυρία ζητώντας από τις αρχές να κάνουν περισσότερα για να σταματήσουν οι επιθέσεις από αδέσποτα, τα οποία έχουν γίνει μια αυξανόμενη απειλή στην περιοχή.

Ο Σελβαράζ αργότερα έδωσε μια οδυνηρή περιγραφή για το περιστατικό στους τοπικούς δημοσιογράφους.

Είπε: «Η μητέρα μου πήγε στην παραλία τη νύχτα. Δεδομένου ότι δεν είχε επιστρέψει μέχρι κάποια ώρα, βγήκα ψάχνοντας γι' αυτήν. Αυτό που είδα ήταν συγκλονιστικό. Της επιτίθεντο αμέτρητα αδέσποτα σκυλιά. Είχε αιμορραγία σε όλο το σώμα».

Όταν ο γιος της ήταν σε θέση να επιστρέψει στο σώμα της, τα ζώα είχαν καταφέρει να το ακρωτηριάσουν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα The Hindu.

Οι τοπικοί πολιτικοί έχουν συζητήσει τον τρόπο αντιμετώπισης του ζητήματος των επιθέσεων, αλλά οι ντόπιοι έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για την έλλειψη δράσης τους.

Ένας γείτονας πρόσθεσε: «Έχουμε χάσει την υπομονή μας, καθώς οι αρχές κρέμονται σε κάποιο ασαφή νόμο που λέει ότι δεν μπορούν να σκοτωθούν σκυλιά. Είμαστε κατώτεροι από αυτά τα σκυλιά;».

Μια άλλη γυναίκα, 52 ετών, που κατονομάζεται από το ρεπορτάζ ως Ντέζι, δέχθηκε επίσης επίθεση από αδέσποτους σκύλους. Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο και έκανε ενέσεις κατά της λύσσας, μετά το περιστατικό, που έλαβε χώρα λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Πηγή: protothema.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News