default-image

Παραιτήθηκε ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

Κόσμος
Παραιτήθηκε ο διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πολ Μάναφορτ, ο πρώην ισχυρός άνδρας της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ σε βάρος του οποίου διατυπώθηκαν κατηγορίες στο πλαίσιο μιας υπόθεσης διαφθοράς στην Ουκρανία, παραιτήθηκε, ανακοίνωσε το επιτελείο του Ρεπουμπλικανού υποψηφίου για την προεδρία των ΗΠΑ.

Η παραίτηση ανακοινώνεται 48 ώρες μετά τον ανασχηματισμό του επιτελείου από τον ίδιο τον Τραμπ.

Στο πλαίσιο του ανασχηματισμού αυτού ο Πολ Μάναφορτ είχε διατηρήσει τον τίτλο του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά παράλληλα περιθωριοποιήθηκε, καθώς διορίσθηκε μια νέα υπεύθυνη της εκστρατείας, η Κελιάν Κόνγουεϊ, και ένας γενικός διευθυντής της εκστρατείας, ο Στιβ Μπάνον.

Ο Μάναφορντ είχε διοριστεί επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Τραπ τον Μάιο, όταν ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων απέλυσε τον πρώτο υπεύθυνο της εκστρατείας του.

«Σήμερα το πρωί ο Πολ Μάναφορτ υπέβαλε την παραίτησή του από την εκστρατεία κι εγώ την αποδέχθηκα» ανέφερε ο Τραμπ σε δήλωσή του.

«Εκτιμώ πολύ το σπουδαίο έργο του για να βρεθούμε εδώ που είμαστε σήμερα [...] Ο Πολ είναι ένας αληθινός επαγγελματίας και του εύχομαι κάθε επιτυχία» ανέφερε ο Τραμπ.

πηγη: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News