default-image

Συνελήφθη για βιασμό και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς

Κόσμος
Συνελήφθη για βιασμό και αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους αθλητές της εθνική ομάδα μποξ του Μαρόκου συνελήφθη την Παρασκευή με την κατηγορία του βιασμού.

Όπως μεταδίδουν όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά δίκτυα, ένας Μαροκινός μποξέρ συνελήφθη ως ύποπτος βιασμού δύο υπαλλήλων του Ολυμπιακού Χωριού (σερβιτόρες).

Τα θύματα έκαναν καταγγελία (όπως ανέφεραν ο βιασμός έγινε την Τετάρτη) και ο πυγμάχος, του οποίου τα ακριβή στοιχεία δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά, βρίσκεται στη διάθεση των αρχών. Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο αθλητής συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτώφορου και θα παραμείνει έγκλειστος για τουλάχιστον 15 ημέρες, όπως προβλέπεται από το Νόμο.

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο μποξέρ είναι ο 22χρονος Χασάν Σααντά, ο οποίος θα αγωνιζόταν το Σάββατο κόντρα στον Τούρκο αντίπαλό του Μεχμέτ Ναντίρ. Στο διάστημα αυτό θα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες της ιστορίας και αν αληθεύουν οι καταγγελίες των δύο γυναικών.

Μετά την τελευταία εξέλιξη, ο Χασάν Σααντά αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς του Ρίο, ενώ αν αποδειχθούν στο δικαστήριο οι κατηγορίες, κινδυνεύει με πολυετή φυλάκιση στις βραζιλιάνικες φυλακές.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News