default-image

Συναγερμός στη Γαλλία: Εισβολή ενόπλου σε ξενοδοχείο

Κόσμος
Συναγερμός στη Γαλλία: Εισβολή ενόπλου σε ξενοδοχείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέος συναγερμός σήμερα το μεσημέρι στη Γαλλία. Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ένοπλος εισέβαλε σε ξενοδοχείο στην Μπολέν, στα νότια της χώρας.

Η αστυνομία έχει εκκενώσει το ξενοδοχείο και δυνάμεις ασφαλείας βρίσκονται περιμετρικά 250 μέτρα γύρω από το ξενοδοχείο. Μέχρι αυτή την ώρα δεν είναι γνωστά τα κίνητρα του δράστη, ούτε αν υπάρχουν όμηροι.

Όπως μεταδίδει η Figaro, ο άνδρας φέρεται να έχει πάνω του ένα μαχαίρι και ένα ύποπτο πακέτο. Εκπρόσωπος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης επιβεβαίωσε ότι "ένας τρελός εισέβαλε στο ξενοδοχείο".

Πηγή φωτογραφίας: twitter

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ένοπλος φέρεται να έχει στόχο τον διευθυντή του ξενοδοχείου, με τον οποίο είχε μία διαφωνία μαζί του, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Στο σημείο έχουν φτάσει διαπραγματευτές της αστυνομίας, αλλά και ειδικοί πυροτεχνουργοί, με τους πρώτους να προσπαθούν να πείσουν τον ένοπλο να παραδοθεί στις Αρχές.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ωστόσο, λέγεται πως ο άνδρας είχε καταλύσει στο ξενοδοχείο τη Δευτέρα και αρνείται να πληρώσει για το δωμάτιο, ενώ ο εκρηκτικός μηχανισμός που λέγεται ότι έχει στην κατοχή του πιθανολογείται πως είναι ψεύτικος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News