default-image

Στουτγκάρδη: Δύο νεκροί μετά από ομηρία σε δικηγορικό γραφείο

Κόσμος
Στουτγκάρδη: Δύο νεκροί μετά από ομηρία σε δικηγορικό γραφείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δραματικό τέλος είχε η ομηρία σε δικηγορικό γραφείο της Στουτγκάρδης, καθώς η αστυνομία εντόπισε νεκρούς δύο ανθρώπους στο κελάρι του κτιρίου όπου κρατούνταν.

Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Spiegel, οι σοροί φέρουν τραύματα από όπλο.

Η εφημερίδα Bild αναφέρει ότι ένας από τους νεκρούς είναι ο ένοπλος, που εισέβαλε στο δικηγορικό γραφείο νωρίς το απόγευμα, ενώ ο δεύτερος ένας δικηγόρος.

Στο σημείο έχουν ήδη σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που εκκένωσαν την ευρύτερη περιοχή και απαγορεύουν στους πεζούς να πλησιάσουν. Ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι η αστυνομία ετοιμάζεται να ξεκινήσει επιχείρηση για την εξουδετέρωση του ένοπλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως μεταδίδει το kathimerini.gr, στο κτίριο κρατούνται δύο όμηροι. Η γερμανική εφημερίδα Stuttgarter Zeitung μεταδίδει ότι οι αρχές ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από αυτόπτη μάρτυρα.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες ότι ακούστηκαν και πυροβολισμοί από το κτίριο, κάτι που οι αρχές δεν έχουν ακόμα επιβεβαιώσει επίσημα.

Το δικηγορικό γραφείο βρίσκεται σε μια εύπορη περιοχή της πόλης. Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον ένοπλο αλλά μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News