default-image

O Τζάστιν Τριντό τώρα και υπερήρωας

Κόσμος
O Τζάστιν Τριντό τώρα και υπερήρωας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το πόσο ακομπλεξάριστος και πέρα από τα στερεότυπα  είναι απέδειξε για μια  ακόμη φορά ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό.

Ο λαοφιλής πολιτικός εμφανίζεται στο εξώφυλλο έκδοσης της Marvel με τίτλο: «Εμφύλιος Πόλεμος ΙΙ: Διαλέγοντας Πλευρές» στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 31 Αυγούστου.

Στο εξώφυλλο ο Τριντό φοράει μπλουζάκι, στα χρώματα και τα σύμβολα της χώρας του, και γάντια του μποξ, ενώ περιτριγυρίζεται από τους Καναδούς υπηρήρωες της Alpha Flight.

Οι υπηρήρωες Πακ, Αουρόρα και Σασκουάτς εμπιστεύονται τυφλά την κρίση του πρωθυπουργού τους και στρέφονται μόνο σε αυτόν για συμβουλές. Ωστόσο, το σενάριο του κόμικς αναφέρεται σε μια μυστηριώδη σχέση μεταξύ του Τριντό και του γνωστού σε όλους Iron Man.

Ο σκιτσογράφος Ραμόν Πέρες εξήγησε στο BBC γιατί επέλεξε να «ντύσει» τον Τριντό ως μποξέρ και όχι ως πολιτικό. «Πιστεύω ότι ένα πνιγηρό κουστούμι με γραβάτα δεν αναδεικνύει την προσωπικότητα του Τριντό.

Είναι ένας πολιτικός που αρέσει στη νεολαία και ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τον κόσμο των social media. Το παρελθόν στα ρινγκ είναι γνωστό και οι ικανότητές του στην πυγμαχία συνδέονται με την πλοκή της ιστορίας», είπε ο Πέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News