default-image

Σκότωσαν το δράστη που πυροβόλησε μέσα σε κλαμπ

Κόσμος
Σκότωσαν το δράστη που πυροβόλησε μέσα σε κλαμπ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νεκρός είναι σύμφωνα με την αστυνομία ο δράστης που άνοιξε πυρ σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην πόλη Ορλάντο της Φλόριντα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δεκάδων ανθρώπων.

Τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για έναν αριθμό τραυματιών από επτά έως είκοσι από την επίθεση, ενώ κάποιοι ανέφεραν νωρίτερα ότι ο δράστης είχε ταμπουρωθεί στο εσωτερικό του γκέι κλαμπ Pulse, ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά και κρατούσε ομήρους.

Οι πρώτες εικόνες δείχνουν τραυματίες να δέχονται τις πρώτες βοήθειες.

Ένας άνδρας που ισχυρίζεται πως βρισκόταν μέσα στο κλαμπ την ώρα των πυροβολισμών και δημοσίευσε το βίντεο όπως αναφέρει το kathimerini.gr, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook πως έπεσαν πυροβολισμοί εντός του καταστήματος και πως πολλοί «ούρλιαζαν πως υπάρχουν νεκροί».

Η αστυνομία του Ορλάντο έγραψε στον λογαριασμό στο Twitter: «Δεκάδες τραυματίες από το περιστατικό στο κλαμπ Pulse κοντά στις λεωφόρους Orange και Kaley. Συμβουλεύουμε τους πολίτες να μείνουν μακριά από την περιοχή».

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε ελεγχόμενη έκρηξη έξω από το Pulse.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες που ένα βίαιο έγκλημα σημειώνεται στην πόλη του Ορλάντο. Το βράδυ της Παρασκευής, μια νεαρή τραγουδίστρια, η Κριστίνα Γκρίμι, που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι The Voice, δολοφονήθηκε ενώ υπέγραφε αυτόγραφα μετά από μια συναυλία στο Plaza Live, σε απόσταση μικρότερη των 5 χιλιομέτρων από το Pulse.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News