Κόσμος

Απίστευτο: Δασκάλα έμεινε έγκυος από μαθητή της!

Απίστευτο κι όμως συνέβη και μάλιστα στις ΗΠΑ. Μία 24χρονη δασκάλα γυμνασίου από το Τέξας των ΗΠΑ καταζητείται από την αστυνομία της πόλης καθώς όχι μόνο απλοπλάνησε μαθητή φαίνεται πως την άφησε και... έγκυο!

Παρά το γεγονός ότι ένταλμα για τη σύλληψή της έχει εκδοθεί από την Τρίτη η αστυνομία του Τέξας δεν έχει καταφέρει ακόμα να εντοπίσει την τολμηρή δασκάλα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, η 24χρονη δασκάλα γνώρισε - και ερωτεύτηκε - το 13χρονο αγόρι την περασμένη χρονιά στο Γυμνάσιο Stovall, όπου δίδασκε το μάθημα της αγγλικής γλώσσας.

Ο παράνομος δεσμός ξεκίνησε όταν ο 13χρονος έκανε κοπάνα μία μέρα, με αποτέλεσμα η δασκάλα του να επικοινωνήσει μαζί του μέσω Instagram για να τον ρωτήσει γιατί δεν εμφανίστηκε στο σχολείο. Στη συνέχεια, εκείνος ζήτησε το τηλέφωνό της και άρχισαν να συναντιούνται κρυφά.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το ζευγάρι δεν έκανε ιδιαίτερες προσπάθειες να κρατήσει κρυφό τον έρωτά του. Αρκετοί μαθητές τους είχαν δει να ερωτοτροπούν ακόμα και κοντά στο σχολείο, με αποτέλεσμα η διοίκηση του Γυμνασίου να θέσει σε διαθεσιμότητα την 24χρονη τον Σεπτέμβρη του περασμένου έτους.

Το παράδοξο είναι ότι η  οικογένεια του 23χρονου όχι μόνο δεν είναι εξοργισμένη με τη δασκάλα που τον εκμεταλλεύτηκε αλλά στηρίζει την παράξενη σχέση και δηλώνει «ενθουσιασμένη με την έλευση του μωρού».

Σχόλια