default-image

Σοκ στη Μαλαισία: Γεννήθηκε κατσικάκι με πρόσωπο ανθρώπου!

Κόσμος
Σοκ στη Μαλαισία: Γεννήθηκε κατσικάκι με πρόσωπο ανθρώπου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκάρει η εικόνα με το νεογέννητο ανθρωπόμορφο κατσικάκι. Το γεγονός έλαβε χώρα σε ένα χωριό της νότιας Μαλαισίας, όπου οι κάτοικοι μετά το αρχικό ξάφνιασμα άρχισαν για διάφορους λόγους να προσφέρουν χρήματα στον κτηνοτρόφο προκειμένου να του αποσπάσουν το νεκρό ανθρωπόμορφο κατσικάκι.

Παρά τα σχετικά μεγάλα χρηματικά ποσά που του πρόσφεραν οι συγχωριανοί του, εντούτοις ο κτηνοτρόφος αποφάσισε να κρατήσει το κατσικάκι, το οποίο κρατήθηκε στην ζωή μόλις για λίγα 24ωρα και να το παραδώσει στις αρμόδιες κτηνιατρικές υπηρεσίες προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητες εξετάσεις στο περίεργο αυτό ζωάκι.

Έτσι το σώμα του παραδόθηκε στο Τμήμα Κτηνιατρικών Υπηρεσιών για εξέταση. Ο 63χρονος Basir περιμένει πλέον και αυτός τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσει τι μπορεί να οδήγησε σε αυτήν την εξαιρετικά περίεργη τερατογέννεση.

Το απίστευτο αυτό συμβάν, σύμφωνα με το newsit.com.cy, έλαβε χώρα στο χωριό Felda της νότιας Μαλαισίας, με τον ίδιο τον κτηνοτρόφο Ibrahim Basir να δημοσιεύει τις περίεργες αυτές φωτογραφίες του νεογέννητου κατσικιού μέσα από την φάρμα του και τυλιγμένο σε μια κουβέρτα, όπου φαίνεται ξεκάθαρα το «ανθρώπινο» πρόσωπό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News