default-image

Δύο Ρώσοι πιλότοι νεκροί, συνετρίβη το ελικόπτερό τους στη Συρία

Κόσμος
Δύο Ρώσοι πιλότοι νεκροί, συνετρίβη το ελικόπτερό τους στη Συρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο πιλότοι της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του ελικοπτέρου τους κοντά στην πόλη Χομς της Συρίας, μετέδωσε σήμερα το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria-Novosti.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη, οι σοροί των πιλότων περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν σε ρωσική αεροπορική βάση.

Βλήματα από τη Συρία έπληξαν την τουρκική πόλη Κιλίς

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ειδήσεων Dogan, βλήματα από την Συρία έπληξαν σήμερα για δεύτερη συνεχή ημέρα την μεθοριακή πόλη Κιλίς στην Τουρκία.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για πρόκληση τραυματισμών από τα δύο βλήματα που έπεσαν σήμερα σε κατοικημένη περιοχή της πόλης Κιλίς, σύμφωνα με το Dogan.

Χθες, Δευτέρα, 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυραύλους που έπληξαν την ίδια πόλη που βρίσκεται στην τουρκική μεθόριο με την Συρία, προκαλώντας τα αντίποινα του τουρκικού στρατού, ο οποίος απάντησε με όλμους.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί από ποιους προήλθαν τα πυρά που έπληξαν αυτήν την εβδομάδα την πόλη Κιλίς. Ωστόσο η περιοχή κατά μήκος των συνόρων ελέγχεται από το Ισλαμικό Κράτος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News