default-image

Πτήση MH370: Υπό εξέταση τα νέα συντρίμμια που βρέθηκαν στον Μαυρίκιο

Κόσμος
Πτήση MH370: Υπό εξέταση τα νέα συντρίμμια που βρέθηκαν στον Μαυρίκιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα συντρίμμια που εντοπίστηκαν ανατολικά του Μαυρίκιου πρόκειται να εξεταστούν από ειδική επιτροπή ερευνητών όπως ανακοίνωσε η Αυστραλία καθώς για ακόμα μια φορά πιθανολογείται ότι μπορεί να ανήκουν στο αεροσκάφος της πτήσης MH370 των αερογραμμών της Μαλαισίας.

Τα συντρίμμια μαρτυρούν ότι ανήκουν στο εσωτερικό του αεροσκάφους και σχετίζoνται με την εσωτερική διακόσμηση. Στην περίπτωση που το εύρημα επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για το πρώτο τμήμα από το εσωτερικό του αεροσκάφους της πτήσης MH370 που εντοπίζεται.

Η Αυστραλία ηγείται των ερευνών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους Boeing 777 της μοιραίας πτήσης που εξαφανίστηκε το Μάρτιο του 2014, με 239 επιβάτες και πλήρωμα, ενώ είχε απογειωθεί από την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ με προορισμό το Πεκίνο.

Τον προηγούμενο μήνα συντρίμμια που εντοπίστηκαν στη Μοζαμβίκη πιστοποιήθηκε ότι «σχεδόν σίγουρα ανήκουν» στο αεροσκάφος της πτήσης MH370, ενώ το 2015, τμήμα των πτερύγων που εντοπίστηκε στον Ινδικό ωκεανό, πιστοποιήθηκε από τις γαλλικές αρχές ότι ανήκε στο μοιραίο Boeing 777 της MH370.

Πηγή: skai.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News