default-image

Τα αυτοκίνητα των μακελάρηδων

Κόσμος
Τα αυτοκίνητα των μακελάρηδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα έφθασαν οι μακελάρηδες των Βρυξελλών χθες το πρωί στο αεροδρόμιο για να υλοποιήσουν το φρικιαστικό τους σχέδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη βελγική αστυνομία, που μεταφέρουν βρετανικά μέσα ενημέρωσης, οι Αρχές πιστεύουν ότι οι τρεις τρομοκράτες έφθασαν στο αεροδρόμιο με τρία διαφορετικά αυτοκίνητα: Ενα ταξί, ένα Renault Clio και ένα μαύρο Audi S4.

Αμέσως μετά τις βομβιστικές επιθέσεις, σύμφωνα με το DH Νews, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το μαύρο Audi να απομακρύνεται από τον χώρο του αεροδρομίου με μεγάλη ταχύτητα. Σε αυτό επέβαιναν τρεις με τέσσερις άνθρωποι. Το αυτοκίνητο δεν είχε πινακίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνοριακή αστυνομία έχει ειδοποιηθεί να είναι σε επιφυλακή για τα οχήματα αυτά.

Με βάση τους ελέγχους που έχουν γίνει, το Audi συνδέεται με έναν 22χρονο τουρκικής καταγωγής από την επαρχία Limburg. Τον 22χρονο παρακολουθούσαν οι αρχές ασφαλείας από τον Απρίλιο του 2015, όταν και ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία μαζί με άλλους τρεις, από την ίδια περιοχή και έναν ακόμη από την Ανβέρς.

Μια θεωρία θέλει τους υπόλοιπους επιβαίνοντες του μαύρου Audi να είναι οι άνδρες που έκαναν τις επιθέσεις στο σταθμό του μετρό Μάλμπεκ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News