Κόσμος

Άγριο έγκλημα στη Λεμεσό

Ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας συγκλονίζει τη κοινωνία της Λεμεσού, με πρωταγωνίστρια μια 58χρονη, η οποία έλιωσε με σκεπάρνι το κεφάλι της πεθεράς της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η νύφη από τη Γεωργία φέρεται ότι σκότωσε την πεθερά της την ώρα που κοιμόταν και αυτοκτόνησε καταπίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών. Τις δύο νεκρές γυναίκες βρήκε ο 44χρονος άνδρας και γιος του θύματος , με αποτέλεσμα να υποστεί νευρικό κλονισμό και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Αστυνομικών Ερευνών Λεμεσού το θύμα η 61χρονη Ελληνοκύπρια ήταν νεκρή πάνω στο κρεβάτι της και πλημμυρισμένη στο αίμα, ενώ δίπλα της σιγόκαιγε ένα καντήλι.

 Το κεφάλι της ήταν σχεδόν πολτοποιημένο λόγω της σφοδρότητας των χτυπημάτων που δέχτηκε, σε σημείο που δύσκολα μπορούσε κανείς να την αναγνωρίσει. Στην κουζίνα βρέθηκε νεκρή πάνω σε μια καρέκλα και η νύφη της και δίπλα της μεγάλος αριθμός χαπιών.

Στον κάδο των απορριμμάτων βρέθηκε το σκεπάρνι που ήταν μέσα στα αίματα και φαίνεται ότι ήταν αυτό με το οποίο η Γεωργιανή πολτοποίησε το κεφάλι της πεθεράς της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, νύφη και πεθερά καβγάδιζαν συχνά και μάλιστα κάποιες φορές οι τσακωμοί ήταν τόσο ακραίοι που παρενέβαινε η Αστυνομία.

Σχόλια