default-image

Τουρκία: Δύο Αμερικανοί σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας

Κόσμος
Τουρκία: Δύο Αμερικανοί σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο Ισραηλινοί πολίτες που σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας, που συγκλόνισε χθες την Κωνσταντινούπολη, έφεραν και αμερικανική υπηκοότητα, ανέφερε χθες ένας ισραηλινός αξιωματούχος.

Σε ερώτηση αν μπορούσε να επιβεβαιώσει ότι τα δύο θύματα, τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, έφεραν διπλή υπηκοότητα (ισραηλινή και αμερικανική), ο εκπρόσωπος του ισραηλινού υπουργείου Εξωτερικών, Εμάνουελ Νάσχον απάντησε: "Ναι".

Ανακοίνωση Λευκού Οίκου

Δύο Αμερικανοί πολίτες σκοτώθηκαν στην επίθεση αυτοκτονίας που συγκλόνισε σήμερα την Κωνσταντινούπολη, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Η Τουρκία για μία ακόμη φορά υπήρξε θύμα μιας φρικτής τρομοκρατικής επίθεσης και εμείς επαναβεβαιώνουμε την υποστήριξή μας στην χώρα σύμμαχό μας στο ΝΑΤΟ κι εταίρο μας» επισήμανε σε μία ανακοίνωση ο εκπρόσωπος τύπου του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου Νεντ Πράις, χωρίς να δώσει τα στοιχεία των δύο Αμερικανών κι ενώ η Άγκυρα κάνει λόγο για 4 νεκρούς, τρεις Ισραηλινούς κι έναν Ιρανό και 36 τραυματίες.

Επιπλέον ο Λευκός Οίκος δεν διευκρίνισε εάν οι δύο Αμερικανοί πολίτες είχαν διπλή υπηκοότητα ή εάν ο απολογισμός της επίθεσης αυξήθηκε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News