Κόσμος

Βρέθηκε μετά από ένα μήνα εγκλωβισμένη στο ασανσέρ

Με ένα μακάβριο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπο συνεργείο που επισκεύαζε ασανσέρ σε πολυκατοικία στην πόλη Σιάν της Κίνας. Ένα μήνα αφού το σταμάτησε για να εκτελέσει εργασίες, βρήκε στο θάλαμό του τη σορό μίας γυναίκας 43 ετών.

Η άτυχη γυναίκα πιστεύεται πως ήταν ένοικος της πολυκατοικίας και εγκλωβίστηκε όταν τα μέλη του συνεργείου σταμάτησαν τη λειτουργία του ασανσέρ χωρίς να πάρουν τις απαραίτητες προφυλάξεις.

Ο ανελκυστήρας τέθηκε εκτός λειτουργίας στις 30 Ιανουαρίου και το συνεργείο μπήκε στον θάλαμο, όπως μεταδίδει το BBC, την 1η Μαρτίου. Ένας από τους λόγους της καθυστέρησης ήταν οι εορτασμοί της κινέζικης πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης, τις οποίες επικαλείται το βρετανικό δίκτυο, μέσα στο ασανσέρ βρέθηκαν σημάδια που δείχνουν ότι η γυναίκα ενδεχομένως να προσπάθησε να βγει.

Το συνεργείο είχε περιοριστεί να φωνάξει για να διαπιστώσει αν βρισκόταν κανείς μέσα πριν διακόψει τη λειτουργία του. Σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, η απροσεξία συνιστά εγκληματική αμέλεια.

Σχόλια