Κόσμος

Μόσχα: Γυναίκα-νταντά περπατούσε στο μετρό με το κομμένο κεφάλι παιδιού

Συναγερμός σήμανε σε σταθμό μετρό της Μόσχας, καθώς μια μαυροντυμένη γυναίκα κρατούσε το κομμένο κεφάλι ενός παιδιού και απειλούσε να ανατιναχτεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα φωνάζει «Αλλάχ Άκμπαρ», περπατώντας στο πεζοδρόμιο.

Σύμφωνα με το Russia Today, επικαλούμενο το LifeNews, το θύμα είναι ένα μικρό κορίτσι. Μετά τη δολοφονία, η γυναίκα κατευθύνθηκε στον σταθμό του μετρό, όπου και τη σταμάτησε ένας τοπικός αστυνομικός. Αμέσως άρπαξε το κομμένο κεφάλι του παιδιού της από τη τσάντα και άρχισε να φωνάζει πως το έχει σκοτώσει.

Όπως μετέδωσαν ρωσικά ΜΜΕ, επρόκειτο για τη νταντά του παιδιού, που μόλις προηγουμένως το είχε αποκεφαλίσει και κατόπιν είχε βάλει φωτιά στο διαμέρισμα που το κρατούσε. Στη συνέχεια, έβαλε το κεφάλι μέσα σε μια τσάντα και έφυγε, μέχρι που αστυνομικοί τη σταμάτησαν για να την ελέγξουν. Εκεί έβγαλε από τη τσάντα το κεφάλι και άρχισε να φωνάζει πως θα ανατιναχθεί, επικαλούμενη τον Αλλάχ.

"Η νταντά, που κατάγεται από χώρα της κεντρικής Ασίας, γεννημένη το 1977, σκότωσε το παιδί πριν πυρπολήσει το διαμέρισμα και φύγει", αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το ενημερωτικό portal Lifenews, το όνομα του παιδιού είναι Νάστια. Η νταντά, που ονομάζεται Γκουλτσέχρα Μπομποκούλοβα, 39 ετών, συνελήφθη κοντά σε σταθμό του μοσχοβίτικου μετρό με το κεφάλι σε πλαστική τσάντα.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να την συλλάβουν χωρίς να συμβεί κάποια έκρηξη και το περιστατικό έλαβε τέλος.

Προσοχή: Σκληρές Εικόνες

Πηγή: imerisia.gr

Σχόλια