default-image

Ο Μπερλουσκόνι το "γύρισε" στην χορτοφαγία

Κόσμος
Ο Μπερλουσκόνι το "γύρισε" στην χορτοφαγία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Μπερλονυσκόνι αποφάσισε να κόψει το κρέας και να γίνει χορτοφάγος!

Ο 79χρονος πια ιταλός πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, ανακάλυψε την χορτοφαγία, όταν διάβασε σχετικά με την βιομηχανία του κρέατος.

«Όταν διάβασα για το πώς υποφέρουν τα ζώα πριν οδηγηθούν στο σφαγείο και το θάνατο, δεν είχα πλέον καμία διάθεση να φάω κρέας» φέρεται, σύμφωνα με την Corriere della Sera, να είπε κατά την διάρκεια μιας συνάντησης με τους περιφερειακούς συντονιστές του κόμματος Forza Italia.

«Μιλάμε για πανέμορφα πλάσματα - πώς μπορεί κάποιος να τα σκοτώνει και να τα τρώει;»

Σύμφωνα με την Corriere ο δισεκατομμυριούχος Μπερλουσκόνι,  δήλωσε πρόσφατα στους μάγειρες της Villa San Martino στο Αρκόρε της Λομβαρδίας ότι το μενού πρέπει να αλλάξει.

Ο ηγέτης φέρεται να τους εκλιπαρούσε να βρουν έναν τρόπο να μαγειρεύουν την αγαπημένη του σάλτσα ζυμαρικών σύμφωνα με μια χορτοφαγική συνταγή.

«Πρέπει να κάνουμε κάτι με ραγού» είπε, προσθέτοντας πως οι μάγειρές του πρέπει «να αποφύγουν να την φτιάξουν με βάση το κρέας» από εδώ και στο εξής.

Μάλιστα, η νέα …δίαιτα του Μπερλουσκονι, φέρνει και αλλαγές στη στάση του κόμματος του σχετικά με περιβαλλοντικά θέματα.

Πρόσφατα, ο πρώην ηγέτης εξέπληξε τους πολιτικούς αναλυτές λέγοντας πως «η υπεράσπιση των ζώων και του περιβάλλοντος αποτελούν θεμελιώδεις αρχές του κόμματος» κατά την διάρκεια ομιλίας του προκειμένου να στηρίξει τον υποψήφιο του κόμματος Στέφανο Παρίζι για την θέση του δημάρχου του Μιλάνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News