Κόσμος

Στη δημοσιότητα το πρώτο τηλεοπτικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ

Στη δημοσιότητα έδωσε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Ντόναλντ Τραμπ, επαναλαμβάνοντας δύο από τις πλέον αμφιλεγόμενες θέσεις του, σχετικά με τους μουσουλμάνους και την παράτυπη μετανάστευση.

Στο διάρκειας 30 δευτερολέπτων σποτ, ακούγεται μια ανδρική φωνή που υπενθυμίζει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προηγείται στις δημοσκοπήσεις του ρεπουμπλικανικού κόμματος, θέλει «να απαγορεύσει προσωρινά την είσοδο των μουσουλμάνων στις ΗΠΑ», ενώ προβάλλεται μια φωτογραφία που απεικονίζει το ζευγάρι που διέπραξε την επίθεση στο Σαν Μπερναρντίνο (Καλιφόρνια) τον περασμένο μήνα με 14 νεκρούς.

«Θα κόψει αστραπιαία το κεφάλι του Ισλαμικού Κράτους και θα τους πάρει τα πετρέλαιά τους» συνεχίζει η ανδρική φωνή στο σποτ.

Ο Ντόναλντ Τραμπ «θα σταματήσει την παράνομη μετανάστευση ανεγείροντας ένα τείχος κατά μήκος των νότιων συνόρων (με το Μεξικό), (το κόστος) του οποίου θα πληρώσει το Μεξικό» συνεχίζει η φωνή.

Η διαφήμιση τελειώνει με εικόνες από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ με τον υποψήφιο σε πρώτο πλάνο να επαναλαμβάνει το σύνθημά του: Θα ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της.

Το διαφημιστικό σποτ θα προβάλλεται από αύριο στις πολιτείες της Αϊόβα και του Νιου Χάμσιρ, τις δύο πολιτείες απ' όπου θα ξεκινήσουν στις αρχές Φεβρουαρίου οι προκριματικές εκλογές.

Σχόλια