default-image

Παιδοκόμος στη Σουηδία βίασε δεκάδες κοριτσάκια ηλικίας 1 έως 3 ετών!

Κόσμος
Παιδοκόμος στη Σουηδία βίασε δεκάδες κοριτσάκια ηλικίας 1 έως 3 ετών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μόλις 6,5 χρόνια φυλακή καταδικάστηκε την Παρασκευή στη Σουηδία ένας βοηθός παιδοκόμος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για 23 βιασμούς, μεταξύ των οποίων κοριτσιών ηλικίας 1 έως 3 ετών!

Ο άνδρας, που μετακινούνταν συχνά στην περιοχή Κρίστιανσταντ, ομολόγησε την ενοχή του για τα εγκλήματα που διέπραξε το διάστημα μεταξύ Μαρτίου του 2014 και Ιουνίου του 2015 σε συνολικά οκτώ παιδικούς σταθμούς!

«Ο άνδρας κακοποιούσε σεξουαλικά πολλά κοριτσάκια τη στιγμή που άλλαζε τις πάνες τους. Τα κοριτσάκια ήταν μεταξύ ενός και τριών ετών. Ο άνδρας, ηλικίας 40 ετών, κατέγραφε τους βιασμούς στο κινητό του τηλέφωνο», επισήμανε το δικαστήριο του Κρίστιανσταντ, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Τα εγκλήματά του είναι «διακεκριμένα» λόγω της επιρροής που ασκούσε στα θύματά του, ο αριθμός των οποίων δεν έχει διευκρινιστεί κι επειδή «πρόδωσε την εμπιστοσύνη τους», υπογραμμίζουν οι δικαστές στην απόφασή τους.

Το γεγονός ότι συνεργάστηκε με τις Aρχές κατά τη διάρκεια των ερευνών είχε ως αποτέλεσμα να αποφύγει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί η ανώτατη ποινή κάθειρξης, ήτοι τα 7,5 χρόνια.

«Αυτού του είδους τα εγκλήματα είναι πολύ σπάνια» δεδομένης της ηλικίας των θυμάτων, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του δικαστηρίου, ο Μάρκους Νίλσον.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος και στην κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, συνελήφθη τον Ιούλιο αφού επιτέθηκε σε ένα κοριτσάκι που έπαιζε σε ένα θεματικό πάρκο όπου εκείνος εργαζόταν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News