Κόσμος

Συγκλονιστικό video: Η επίθεση σε καφέ του Παρισιού

Ένας άντρας μπαίνει στο καφέ ξαφνικά και αρχίζει να "γαζώνει" τους πελάτες! Το πρώτο βίντεο από τις πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή δημοσίευσε η Daily Mail και εμφανίζει έναν τρομοκράτη να σκοτώνει πολίτες σε καφέ του Παρισιού.

Στο συγκεκριμένο βίντεο υπάρχουν πολλά πλάνα από τρεις εσωτερικές κάμερες καφέ στο Παρίσι που βρίσκεται στο πολυσύχναστο 11ο διαμέρισμα, όπου εμφανίζεται τζιχαντιστής και πυροβολεί εν ψυχρώ και δίχως δισταγμό πελάτες, ενώ αναζητά θύματα δεξιά και αριστερά στον δρόμο. Μάλιστα, οι Αρχές θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος δράστης στο βίντεο είναι ο 26χρονος Αμπντεσλάμ Σαλάχ ο οποίος ακόμη καταζητείται και ήταν ανάμεσα σε αυτούς που έφτασαν στο σημείο με το μαύρο Seat.

Στο βίντεο ο δράστης πυροβολεί έναν πελάτη, ενώ πάει πάνω από μία γυναίκα και έχει προτάξει το όπλο του για να την σκοτώσει, αλλά αυτό μπλοκάρει και αυτός φεύγει. Η γυναίκα σηκώνεται αμέσως και αρχίζει να τρέχει για να διαφύγει και αποδεικνύεται ότι ήταν από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στο Παρίσι την περασμένη Παρασκευή.

Μέσα στο μαγαζί όλοι τρέχουν να κρυφτούν πίσω από το μπαρ και κάτω από τα τραπέζια, αλλά και στο πατάρι και στις τουαλέτες.

Δείτε το βίντεο του τρόμου:

Σχόλια