default-image

BBC: Ζητά συγγνώμη από κωφό βουλευτή

Κόσμος
BBC: Ζητά συγγνώμη από κωφό βουλευτή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγγνώμη ζήτησε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, αφού υπονόησε σε ανάρτησή του στο  Twitter ότι βουλευτής κοιμόταν στο κοινοβούλιο της χώρας, ενώ αυτός είναι... κωφός.

Το δίκτυο BBC ανάρτησε μια φωτογραφία του ελαφρώς γερμένου βουλευτή Alec Shelbrooke κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Βουλής συνοδευόταν από σχόλιο πως… αναπαύεται.

Ο βουλευτής των Συντηρητικών Άλεκ Σέλμπρουκ, έπειτα από ομιλία του για ένα αμφιλεγόμενο κυβερνητικό νομοσχέδιο, είχε καθίσει στη θέση του και περίμενε να ακούσει τα επιχειρήματα της αντιπολίτευσης.

Κρατούσε το κεφάλι του κοντά στο ηχείο όπου ο ήχος ήταν πιο δυνατός. Κάποια στιγμή έκλεισε τα μάτια του, με τον φωτογραφικό φακό να αποτυπώνει τη στάση του.

Το δίκτυο εκτέθηκε ωστόσο καθώς αποκαλύφθηκε πως ο 39χρονος βουλευτής έχει χάσει μερικώς την ακοή του και έγερνε για να πλησιάσει το αυτί του στο ηχείο και να ακούει καλύτερα.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη αυτή το tweet διαγράφηκε και στον ίδιο λογαριασμό αναρτήθηκε απολογητικό μήνυμα. «Απολογίες από καρδιάς στον @alecshelbrooke. Είναι μερικώς κωφός και προσπαθούσε να ακούσει από το ηχείο».

Ο βουλευτής έκανε retweet στην γκάφα του BBC και αποδέχθηκε τη συγγνώμη του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News