Κόσμος

Μεξικό: Άνδρας έπνιξε 3χρονο κορίτσι πετώντας το στην πισίνα

Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές ενός τρίχρονου κοριτσιού, το οποίο έριξε μέσα σε πισίνα πετώντας το ξανά και ξανά βίαια, έως ότου πνίγηκε, ένας άνδρας σε ξενοδοχείο του Μεξικού.

Τα συγκλονιστικά στιγμιότυπα κατέγραψε κάμερα του ξενοδοχείου και κάνουν τον γύρο του κόσμου. Ο αδίστακτος άνδρας, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι θετός πατέρας του κοριτσιού, συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία.

Στο βίντεο φαίνεται καθαρά ο άνδρας ο οποίος πετά επανειλημμένως το τρίχρονο κορίτσι μέσα στο νερό. Ενώ το παιδί προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια, εκείνος εξακολουθεί να τη βουτά μέσα στο νερό πολλές φορές, και μάλιστα παρουσία κόσμου, που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου, στην πόλη Μορέλια, στο Κεντρικό Μεξικό.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο άνδρας εικονίζεται στην άκρη της πισίνας ενόσω το παιδί χτυπάει τα χέρια του στο νερό ζητώντας βοήθεια. Της πετάει ένα σωσίβιο, το οποίο όμως το κορίτσι είναι πια πολύ αδύναμο για να πιάσει και να σωθεί.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας έμενε στο ξενοδοχείο μαζί με τη μητέρα του κοριτσιού, η οποία κοιμόταν στο δωμάτιο την ώρα του συμβάντος.

Ακολουθεί σχετικό βίντεο:

Σχόλια