default-image

Γαλλία: Ξέχασαν την 3χρονη κόρη τους σε εστιατόριο

Κόσμος
Γαλλία: Ξέχασαν την 3χρονη κόρη τους σε εστιατόριο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα ζευγάρι Γάλλων που πήγαιναν στην Κυανή Ακτή για διακοπές με τα παιδιά τους ξέχασαν την 3χρονη κόρη τους σε ένα χώρο εστίασης στο ταξίδι τους και διένυσαν πάνω από 150 χιλιόμετρα πριν καταλάβουν ότι δεν ήταν μαζί τους. Οι γονείς συνειδητοποίησαν ότι η μικρή έλειπε μόνο όταν άκουσαν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση για το παιδί, που είχε βρεθεί από άλλους ταξιδιώτες στο χώρο, κοντά στο Λοριόλ στη νότια Γαλλία, λίγο μετά το μεσημέρι.

Το μόνο που μπορούσε να πει το κοριτσάκι ήταν ότι είχε έναν αδερφό και μια αδερφή και ότι πήγαινε στη θάλασσα, καθώς και ότι είδε «το αυτοκίνητο του μπαμπά να φεύγει», είπε η αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP). Το σήμα μεταδόθηκε από το ραδιόφωνο 45 λεπτά αφού είχε αποχωρήσει η οικογένεια με το αυτοκίνητο, οπότε οι γονείς ειδοποίησαν την αστυνομία και επέστρεψαν για να παραλάβουν το παιδί.

«Η οικογένεια είχε περάσει την Άιξ - αν - Προβάνς (150 χλμ. από το χώρο εστίασης) και πήγαιναν προς το Σεν Ραφαέλ, και κανείς τους δεν είχε προσέξει ότι η μικρή έλειπε», είπε η αστυνομία, προσθέτοντας: «Θα ακούσουμε τι έχουν να πουν και θα μιλήσουμε στον εισαγγελέα στη Βαλόνς για να δούμε αν χρειάζεται να προχωρήσουμε περαιτέρω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News