Κόσμος

ΗΠΑ: Εκτέλεσε εν ψυχρώ 8 ανθρώπους μέσα στο σπίτι τους

Σοκ έχουν πάθει οι κάτοικοι στο Χιούστον, από το φρικτό έγκλημα που διέπραξε ο David Ray Conley όταν μπήκε στο σπίτι της 40χρονης πρώην συζύγου του, όπου ζούσε με τον 50χρονο σύντροφό της Dwayne Jackson και τα 6 τους παιδιά.

Αφού τους έδεσε δίπλα δίπλα, ο 49χρονος τους εκτέλεσε με μια σφαίρα στο κεφάλι, χωρίς να υπολογίσει ούτε το ίδιο του το παιδί.

Σκότωσε τον 13χρονο γιο του Nathaniel Conley και τα άλλα 5 παιδιά της πρώην συντρόφου του (Honesty Jackson, 11, Dwayne Jackson Jr., 10, Caleb Jackson, 9, Trinity Jackson, 7, και Jonah Jackson, 6), αφού διέρρηξε το σπίτι των Jacksons και μπήκε στο εσωτερικό από ένα παράθυρο.

Στη συνέχεια τους εκτέλεσε με μια σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Ο διοικητής της αστυνομίας Tim Cannon δήλωσε: "Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα κίνητρα ενός ανθρώπου που σκότωσε τόσους αθώους ανθρώπους. Ειδικά τα παιδιά"

Ο 49χρονος μετά την ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, παραδόθηκε στις αρχές αργά το Σάββατο.

Εν τω μεταξύ, το ποινικό μητρώο του ξεχώριζε για κλοπές αυτοκινήτων, απειλές, ληστεία και μεταξύ άλλων κατοχή ναρκωτικών.

Τα δικαστικά αρχεία αποκαλύπτουν ένα ταραχώδες παρελθόν ανάμεσά τους, με τις επιθέσεις να έχουν ξεκινήσει πίσω στο 2000, όταν ο Conley απείλησε να πνίξει την τότε φίλη του και το μωρό τους με ένα καλώδιο.

"Το μωρό μου, ο καλύτερός μου φίλος, τα πάντα μου. Πάντα έβαζες εμένα και τo παιδί μας πάνω από τον εαυτό σου και φρόντιζες το σπίτι μας. Σε αγαπάμε David Ray Conley!" είχε γράψει για τον δολοφόνο της.

Σχόλια