Κόσμος

Κύπρος: Κάηκε ζωντανός μέσα στο αυτοκίνητό του

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άτυχος άνδρας στην Κύπρο, στον αυτοκινητόδρομο Πάφου - Λεμεσού σήμερα στις 9 το πρωί, όταν μετά από τροχαίο ατύχημα το αυτοκίνητό του πήρε φωτιά.

Σύμφωνα με την μέχρι στιγμής αστυνομική ενημέρωση, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αυτοκίνητο με δύο επιβαίνοντες πήρε φωτιά με αποτέλεσμα, ο ένας εκ των δύο να μην μπορέσει να απεγκλωβιστεί και να καεί ζωντανός στο αυτοκίνητο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις - σύμφωνα με το Φιλελεύθερο - αναφέρουν ότι το μοιραίο αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες μόλις είχε σταματήσει στην άκρη του αυτοκινητοδρόμου λόγω βλάβης και ο οδηγός είχε ήδη κατέβει από αυτό. Φορτηγό που ακολουθούσε, συγκρούστηκε με το όχημα, ενώ ο συνοδηγός ήταν ακόμη μέσα σε αυτό και στη συνέχεια πήρε φωτιά με αποτέλεσμα ο συνοδηγός να καεί ζωντανός στο όχημα.

Ο άτυχος άνδρας ήταν ηλικίας 45 ετών και εργαζόταν σε κρατικό τμήμα στο Αεροδρόμιο Πάφου, σύμφωνα με την Αστυνομία. Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έσπευσαν στο σημείο και ανέσυραν το απανθρακωμένο πτώμα από το όχημα, ενώ στη συνέχεια κατάσβεσαν τη φωτιά. Στο μέρος παραμένουν επίσης ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για διερεύνηση των αιτιών του δυστυχήματος.

Νωρίτερα, η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι λόγω τροχαίου δυστυχήματος, οι λωρίδες του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου, παρά το Χα Ποτάμι, που οδηγούν στην Πάφο, έχουν κλείσει. Η τροχαία κίνηση προς Πάφο, διεξάγεται μέσω του παλαιού δρόμου Λεμεσού - Πάφου.

Σχόλια