default-image

ΗΠΑ:11χρονος σκότωσε με όπλο 3χρονο αγόρι

Κόσμος
ΗΠΑ:11χρονος σκότωσε με όπλο 3χρονο αγόρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία εξ αμελείας απαγγέλθηκαν σε ένα 11χρονο αγόρι που πυροβόλησε και σκότωσε αγοράκι ηλικίας 3 ετών στο Ντιτρόιτ, στις βόρειες ΗΠΑ, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 11χρονος πυροβόλησε στο πρόσωπο το τρίχρονο αγοράκι, το οποίο πέθανε μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, ανέφεραν η Detroit News και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με το CBS Detroit, τα δυο αγόρια έπαιζαν με το όπλο.

Η εισαγγελέας της κομητείας του Γουέιν Κι Γουέρδι, την οποία επικαλείται η Detroit News, διευκρίνισε ότι το 11χρονο αγόρι βρήκε το όπλο στην ντουλάπα του δωματίου του πατέρα του, τον οποίο επισκεπτόταν στο σπίτι του στο ανατολικό Ντιτρόιτ, στο Μίσιγκαν.

Ο 11χρονος πέταξε το όπλο από το παράθυρο στην αυλή, από όπου το πήρε στη συνέχεια. Μετά τα δυό αγόρια μπήκαν σε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κοντά στο σπίτι. Λίγο αργότερα, ο 11χρονος πυροβόλησε τον 3χρονο.

«Δεν θυμάμαι να έχουμε απαγγείλει ποτέ κατηγορίες σε κάποιον τόσο μικρό σε ηλικία για την αφαίρεση ανθρώπινης ζωής» δήλωσε η εισαγγελέας.

«Δυστυχώς, και είναι πολύ τραγικό, τα γεγονότα όπως περιγράφονται στην υπόθεση αυτή το απαιτούσαν. Η υπόθεση αυτή εξετάζεται προς το παρόν στο πλαίσιο του δικαστικού συστήματος ανηλίκων, αλλά εξακολουθεί να ερευνάται. Ως εκ τούτου δεν θα πω τίποτε άλλο αυτήν την στιγμή» πρόσθεσε η ίδια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News