default-image

Στο "σφυρί" φόρεμα της Marilyn Monroe

Life
Στο "σφυρί" φόρεμα της Marilyn Monroe

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα φόρεμα που συζητήθηκε πολύ και έχει μείνει στο μυαλό όσων έχουν δει σκηνές από την «κομμένη» τελευταία ταινία της Marilyn Monroe, δημοπρατείται στο τέλος του μήνα και αναμένεται να φθάσει τα 600.000 δολάρια.

Το μεταξωτό φόρεμα με τα μεγάλα τριαντάφυλλα φόρεσε η αδικοχαμένη σταρ στην ταινία "Something's Got to Give", η οποία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω του θανάτου της Marilyn Monroe, το 1962.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι το πιο σημαντικό από μια σειρά προσωπικών αντικειμένων της ξανθιάς ηθοποιού που βγαίνουν στο «σφυρί», ενώ στη δημοπρασία, στις 26 και 27 Ιουνίου, θα εκτεθούν και αντικείμενα άλλων μεγάλων καλλιτεχνών.

Μεταξύ άλλων δημοπρατείται μια ακτινογραφία της Marilyn Monroe από εξέτασή της στο Λος Άντζελες το 1954, μία κάρτα από την επιμνημόσυνη δέηση που έγινε για την ηθοποιό αλλά και μία επιγραφή που βρισκόταν στο μνήμα της μέχρι το 1970.

Όσον αφορά στα προσωπικά αντικείμενα των άλλων καλλιτεχνών, μεταξύ αυτών είναι μία vintage Harley Davidson του Marlon Brando που αναμένεται να αγγίξει τα 400,000 δολάρια, χιτώνες από το "Star Trek" αλλά και η κιθάρα του John Lennon.

Πηγή: antenna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News