default-image

Βρετανία: Φυλάκιση δύο εβδομάδων για θορυβώδες σεξ

Κόσμος
Βρετανία: Φυλάκιση δύο εβδομάδων για θορυβώδες σεξ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε φυλάκιση δύο εβδομάδων καταδικάστηκε από δικαστήριο του Μπέρμιγχαμ μία νεαρή Βρετανίδα, μετά από καταγγελίες των γειτόνων της για παραβίαση των ωρών κοινής ησυχίας.

Η νεαρή Βρετανίδα κρίθηκε ένοχη καθώς, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο, «ούρλιαζε και κραύγαζε κατά τη διάρκεια σεξουαλικής της συνεύρεσης», ενώ επιπλέον ενοχλούσε γενικότερα με τη συμπεριφορά της τους γείτονές της, τις νυχτερινές ώρες.

Μάλιστα, στη νεαρή γυναίκα είχαν κατά το παρελθόν γίνει συστάσεις, με την πρόεδρο του δικαστηρίου του Μπέρμιγχαμ να αποφασίζει ότι η κατηγορούμενη, στην οποία είχε απευθυνθεί προειδοποίηση για αντικοινωνική συμπεριφορά, είναι υπότροπος, έπειτα από τις νέες καταγγελίες των γειτόνων της.

«Τις πρώτες ώρες της 29ης Ιανουαρίου 2015, και περί τις 5 τα ξημερώματα, η κατηγορουμένη υπήρξε ένοχη ουρλιαχτών και κραυγών κατά τη διάρκεια σεξουαλικής συνεύρεσης σε τέτοια ένταση που προκάλεσε την ενόχληση ενός γείτονά της», δήλωσε η δικαστής Έμμα Κέλι.

Οι γείτονες έκαναν λόγο για φασαρία που τους ξυπνούσε, ενώ επιπλέον κατήγγειλαν ότι η κατηγορούμενη διαπληκτιζόταν με τον φίλο της, μιλώντας άσχημα και χτυπώντας τις πόρτες.

Η μήνυση κατατέθηκε από το δημοτικό συμβούλιο του Μπέρμιγχαμ κατόπιν διαμαρτυρίας των κατοίκων του κτηρίου όπου βρίσκεται το διαμέρισμα της γυναίκας.

Πηγή: naftemporiki.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News