default-image

Ουάσιγκτον: Στυγερή δολοφονία πλούσιων Ελληνοαμερικανών

Κόσμος
Ουάσιγκτον: Στυγερή δολοφονία πλούσιων Ελληνοαμερικανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ προκαλεί στην Ουάσινγκτον η υπόθεση ζευγαριού πλούσιων Ελληνοαμερικανών, του παιδιού τους και της οικιακής βοηθού της οικογένειας, οι οποίοι βρέθηκαν απανθρακωμένοι στο σπίτι τους σε αριστοκρατική συνοικία της αμερικανικής πρωτεύουσας. Μάλιστα, το σπίτι βρίσκεται απέναντι από την κατοικια του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάντεν.

Σημειώνεται ότι το ζευγάρι είχε ακόμη δύο παιδιά, τα οποία ωστόσο δεν βρίσκονταν στο σπίτι την ώρα της τραγωδίας.

Ο Σάββας Σαββόπουλος ήταν γνωστός στους αριστοκρατικούς κύκλους της Ουάσινγκτον, ενώ είχε και φιλανθρωπική δραστηριότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες, παλαιότερα είχε προσκληθεί και στον Λευκό Οίκο.

Οι αστυνομικές Αρχές εκτιμούν ότι ο άγνωστος δράστης έβαλε φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη του. Όπως γνωστοποιήθηκε, τρία από τα τέσσερα θύματα έφεραν τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο, ενώ με τη φωτιά ο δράστης επιχείρηση να καλύψει τα ίχνη του. Ο ίδιος πλέον αναζητείται, ενώ μέρος της δράσης του κατεγράφη σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας του σπιτιού.

Μάλιστα, η αστυνομία επισημαίνει ότι ενδεχομένως το συγκεκριμένο άτομο έκλεψε και το πολυτελές αυτοκίνητο Πόρσε του ζευγαριού που βρέθηκε καμμένο στο προαύλιο εκκλησίας έξω από την πόλη.

Πάντως, οι Αρχές ενημέρωσαν ότι δίνουν αμοιβή 25.000 δολαρίων σε όποιον προσφέρει ουσιαστικά στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News