Κόσμος

Νάπολι: 48χρονος άνοιξε πυρ από το μπαλκόνι του σκοτώνοντας 4

Ένας 48χρονος νοσοκόμος με λευκό ποινικό μητρώο σκότωσε 4 ανθρώπους με κυνηγητικό όπλο και τραυμάτισε άλλους 6 όταν άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι του στη Νάπολη προτού συλληφθεί, σύμφωνα με τις ιταλικές Αρχές.

«Ο απολογισμός είναι 4 νεκροί, περιλαμβανομένου ενός υπαστυνόμου της δημοτικής αστυνομίας, που ήταν γείτονας του δράστη και ήταν ο πρώτος που επενέβη», ανέφερε ένας εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας.

«Εντοπίσαμε επιπλέον δύο νεκρούς στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του. Υποθέτουμε ότι πρόκειται για μέλη της οικογένειάς του, όμως δεν είχαν πάνω τους ταυτότητες προκειμένου να τους αναγνωρίσουμε άμεσα. Το τέταρτο θύμα ήταν ένας πολίτης, ένας περαστικός στο δρόμο», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

«Επίσης, δύο αστυνομικοί, δύο καραμπινιέροι και ένα στέλεχος της δημοτικής αστυνομίας τραυματίστηκαν, όπως και ένας πολίτης», γνωστοποίησε η ίδια πηγή.

Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης και αναμεταδίδει το skai.gr, ο 48χρονος νοσοκόμος δεν είχε ποινικό μητρώο και άνοιξε πυρ έπειτα από έναν καβγά με τη σύζυγό του, τον αδελφό του και την κουνιάδα του, τους οποίους, όπως όλα δείχνουν, σκότωσε.

Κατόπιν ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμα και απειλούσε ότι θα το ανατίναζε με φιάλες υγραερίου.

Δυνάμεις της αστυνομίας πραγματοποίησαν έφοδο στο σπίτι και τον συνέλαβαν.

Σχόλια