default-image

Θέλει γάμο και παιδιά ο πρίγκιπας Χάρι

Life
Θέλει γάμο και παιδιά ο πρίγκιπας Χάρι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο κοκκινομάλλης «άτακτος» πρίγκιπας Χάρι, πέμπτος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, δήλωσε πως θα ήθελε να κάνει παιδιά αλλά περιμένει τη σωστή γυναίκα. 

Στην πιο προσωπική συνέντευξή του των τελευταίων χρόνων, στο βρετανικό δίκτυο SkyNews, ο πρίγκιπας είπε πως θα ήταν πολύ ωραία να είχε κάποιον να «μοιράζεται την πίεση» μαζί του. Αναγνώρισε ωστόσο πως δεν μπορεί να γίνει με το ζόρι και πως «θα έρθει η ώρα». 

Μίλησε επίσης για την επιθυμία του να κερδίζει έναν «μισθό» και να «εργάζεται με κανονικούς ανθρώπους», παρότι δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι θα κάνει όταν ολοκληρώσει τη θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα στο καλοκαίρι. 

«Θα ήθελα να έκανα παιδιά και τώρα αλλά υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει κάποιος να περάσει και… τα 'ταξίδια' σαν αυτό είναι πολύ διασκεδαστικά», τόνισε, «είμαι καλά μόνος μου. Θα ήταν τέλεια να έχω κάποιον δίπλα μου να μοιράζομαι την πίεση. Αλλά, ξέρετε, θα έρθει η ώρα και ό,τι είναι να συμβεί θα συμβεί». 

Είπε επίσης πως απολαμβάνει να είναι ένας ενεργός «γαλαζοαίματος» αλλά κάθε δουλειά που θα αναλάμβανε θα του επέτρεπε να κερδίζει έναν μισθό. 

Παραδέχθηκε πως νιώθει μεγάλη πίεση για να πάρει τη σωστή απόφαση αλλά δεν θέλει να του μείνει για πάντα ο χαρακτηρισμός «party prince», αντίθετα, όπως είπε, δεν το ήθελε ποτέ. 

Μίλησε επίσης για τη νεογέννητη ανιψιά του, εξηγώντας πως δεν παρακολούθησε τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για τη γέννησή της. «Ο αδελφός μου μού έστειλε δύο φωτογραφίες, μία πριν από όλους, που ήταν ωραία, και μία άλλη, μαζί με τον George στο σπίτι τους. Ανυπομονώ να τη δω και να την κρατήσω στην αγκαλιά μου», κατέληξε. 

Πηγή: newsbeast.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News