Κόσμος

Σοκ: Εγκατέλειψε σε δάσος το γιο της

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση εγκατάλειψης ενός τετραπληγικού άνδρα από τη μητέρα του, η οποία φέρεται να ήθελε να επισκεφθεί το φίλο της . Σύμφωνα με την αστυνομία, η ασυνείδητη μητέρα εγκατέλειψε αβοήθητο το γιο της σε δάσος στη Φιλαδέλφεια για περίπου επτά ημέρες, προκειμένου να επισκεφθεί το φίλο της στο Μέριλαντ.



Ο 21χρονος εντοπίστηκε από περαστικό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ξαπλωμένο πάνω σε φύλλα δέντρων και καλυμμένο με κουβέρτες.Το αναπηρικό καροτσάκι του βρέθηκε λίγα μέτρα μακριά του, ενώ σε μικρή απόσταση βρέθηκε και η Αγία Γραφή, σύμφωνα με τον υπαστυνόμο Α' της αστυνομίας της Φιλαδέλφειας, Τζον Γουόκερ.


Ο άνδρας πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και δεν είναι σε θέση να μιλήσει, ωστόσο ο υπαστυνόμος τόνισε ότι οι Αρχές σκοπεύουν να ασκήσουν δίωξη για διακεκριμένη περίπτωση επίθεσης και εγκατάλειψη εξαρτημένου προσώπου σε βάρος της μητέρας, το όνομα της οποίας δεν δημοσιοποιήθηκε.Σύμφωνα πάλι με τον ίδιο υπαστυνόμο, η μητέρα του 21χρονου βρίσκεται ακόμη στο Μέριλαντ.


Όλα ξεκίνησαν, όταν εργαζόμενοι στο σχολείο όπου πηγαίνει ο τετραπληγικός άντρας θορυβήθηκαν από την απουσία του και τηλεφώνησαν τόσο στη μητέρα όσο και στη θεία του, η οποία υπέβαλε αναφορά εξαφάνισης την περασμένη Τρίτη.«Αυτό το παιδί δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν μπορεί να λειτουργήσει καθόλου» τόνισε ο Γουόκερ σε συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: «Το πράγμα θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο απ' ό,τι είναι».



Ο 21χρονος εισήχθη σε νοσοκομείο της Φιλαδέλφειας με αφυδάτωση και υποσιτισμό.

Σχόλια