default-image

ΗΠΑ: Αρρωστημένη μάνα έβαζε τον άνδρα της να βιάζει την κόρη της

Κόσμος
ΗΠΑ: Αρρωστημένη μάνα έβαζε τον άνδρα της να βιάζει την κόρη της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκ έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η είδηση ότι μία 33χρονη έβαζε τον νέο σύντροφό της να βιάζει κατ΄ εξακολούθηση την 15χρονη κόρη της, γιατί η ίδια δεν μπορούσε να κάνει άλλο παιδί.

Ο λόγος για την 33χρονη Misty Machinshok, που σκέφτηκε αυτό το αρρωστημένο σχέδιο, καθότι δεν μπορούσε πλέον να κάνει παιδιά. Σύμφωνα με την Dailymail, η 33χρονη έδειχνε στον 29χρονο σύζυγό της, Gary Machinshok, τον οποίο γνώρισε μέσω ενός site στο διαδίκτυο (onlinebootycall.com), και την κόρη της τις καλύτερες στάσεις για να συλλάβει, ενώ τις «πρώτες φορές» κρατούσε και το χέρι της 15χρονης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ίδια σκόπευε να πει στους φίλους της και στους συγγενείς της, ότι η ανήλικη κόρη της έμεινε έγκυος από έναν άγνωστο που γνώρισε σε ένα πάρτι στο Wilkes-Barre, στην Πενσυλβανία, όπου διέμεναν.

Η 33χρονη έχει καταδικαστεί σε 15 έως 30 χρόνια για την κακοποίηση, ενώ η απόφαση του δικαστηρίου για τον 29χρονο, που βίαζε το κορίτσι «κάθε λίγες ημέρες» καθ΄όλη τη διάρκεια του 2013, θα ανακοινωθεί μέσα στον τρέχοντα μήνα, όπως αναφέρει το antenna.gr

Σημειώνεται ότι ο σύζυγός ομολόγησε ότι είχε κακοποιήσει και την 11χρονη αδελφή του θύματος, όμως η κατηγορία αυτή δεν συμπεριλήφθη στην υπόθεση μετά από σχετική συμφωνία.

Τόσο η 15χρονη όσο και η 11χρονη αδελφή της έχουν δοθεί πλέον σε ανάδοχες οικογένειες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News