Κόσμος

Spiegel: Ερευνες στα γραφεία 5 γιατρών που είχε επισκεφθεί ο Λούμπιτς

Oι Γερμανοί εισαγγελείς διεξήγαγαν έρευνες στα γραφεία 5 ιατρών στους οποίους φαίνεται πως απευθύνθηκε αναζητώντας βοήθεια ο Αντρέας Λούμπιτς, ο συγκυβερνήτης που θεωρείται ύποπτος ότι προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, έγραψε σήμερα το γερμανικό περιοδικό Der Spiegel.

Το Ντερ Σπίγκελ αποκαλύπτει ότι οι εισαγγελείς κατέσχεσαν ιατρικά αρχεία, επικαλούμενο μία περίληψη των ευρημάτων της εισαγγελίας. Το περιοδικό αναμένεται να δημοσιεύσει το σχετικό άρθρο αύριο.

Όταν ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Αντρέα Λούμπιτς, αρκετοί γιατροί προσήλθαν στις αρχές προκειμένου να δηλώσουν ότι ο 27χρονος τους είχε επισκεφθεί, σύμφωνα με το Σπίγκελ.

Ο συγκυβερνήτης, σύμφωνα με το imerisia.gr, απευθύνθηκε σε ειδικούς τόσο του τομέα της νευρολογίας όσο και της ψυχιατρικής, προστίθεται, αν και δεν έχει διευκρινιστεί εάν η πληροφορία αυτή προέρχεται από τα ευρήματα της εισαγγελίας.

Το γραφείο του εισαγγελέα του Ντίσελντορφ, όπου ο Λούμπιτς διέθετε ένα διαμέρισμα, δεν έχει προβεί προς το παρόν σε κανένα σχόλιο.

Σχόλια