Κόσμος

ΗΠΑ: Γυναίκα αφαίρεσε το αγέννητο μωρό εγκυμονούσας αφού τη μαχαίρωσε

Μια γυναίκα συνελήφθη στο Κολοράντο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας, καθώς κυριολεκτικά ξερίζωσε ένα έμβρυο από την κοιλιά της μητέρας του, που ήταν έγκυος επτά μηνών.

Η 34χρονη ύποπτη είχε βάλει μια μικρή αγγελία στην οποία ανέφερε ότι πωλούσε μεταχειρισμένα βρεφικά ρουχαλάκια. Η εγκυμονούσα, ηλικίας 26 ετών, είδε την αγγελία και πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου δέχτηκε την επίθεση. Χειρουργήθηκε και επέζησε, όμως το μωρό της δε στάθηκε το ίδιο τυχερό.

Η συλληφθείσα, σύμφωνα με το naftemporiki.gr, θα προσαχθεί αργότερα σήμερα ενώπιον δικαστηρίου όπου θα της απαγγελθεί κατηγορία για δολοφονία.

Το απίστευτο έγκλημα σημειώθηκε στην κωμόπολη Λόνγκμοντ, στα βόρεια του Ντένβερ. Το θύμα κατάφερε να ειδοποιήσει τις Αρχές και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι «είδαν μια γυναίκα που την είχαν ξυλοκοπήσει και μαχαιρώσει στο στομάχι», είπε ο εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Τζεφ Σάτσουρ.

«Μάθαμε κατόπιν ότι η γυναίκα ήταν έγκυος και ότι της είχαν αρπάξει το μωρό της. Την μεταφέραμε στο νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε και αναμένεται ότι θα αναρρώσει πλήρως», πρόσθεσε.

Η ύποπτη εντοπίστηκε στο ίδιο νοσοκομείο όπου είχε πάει έχοντας μαζί της το νεκρό μωρό. Είχε δηλώσει στην υποδοχή ότι γέννησε στο σπίτι της αλλά το παιδί της δεν επέζησε.

Ο Σάτσουρ επιβεβαίωσε ότι θύμα και δράστης δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Σχόλια