Κόσμος

Αυτοπυρπολήθηκε, τράκαρε, πήδηξε από γέφυρα… κι όμως επέζησε

Επιβίωσε τροχαίου, πυρκαγιάς και πτώσης από γέφυρα, και όλα μέσα σε λίγα λεπτά..! Ο λόγος για μια 39χρονη γυναίκα από το Όρεγκον των ΗΠΑ, η οποία γλίτωσε με μη απειλητικά για την υγεία της τραύματα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, η 39χρονη προσπαθούσε να δώσει τέλος στη ζωή της, όμως, όπως όλα δείχνουν, δεν τα κατάφερε.

Παρόλο που η αστυνομία δεν έδωσε περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της, η γυναίκα φέρεται να μην υπέστη απειλητικούς για τη ζωή της τραυματισμούς.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στην αστυνομία πως η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της απερίσκεπτα σε εθνική οδό με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα πριν συντριβεί κοντά σε μία έξοδο. Ωστόσο η 39χρονη γυναίκα είχε βάλει φωτιά στον εαυτό της την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, πριν τρακάρει.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, μετά τη σύγκρουση η γυναίκα βγήκε από το αυτοκίνητό της, ενώ συνέχιζε να καίγεται και πήδηξε από μια γέφυρα και από ύψος 12 μέτρων, παρά τις προσπάθειες περαστικών να την αποτρέψουν.

Σχόλια