default-image

Ο Ομπάμα διαβάζει live τα tweets που τον βρίζουν! (video)

Κόσμος
Ο Ομπάμα διαβάζει live τα tweets που τον βρίζουν! (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο νυχτερινό talk show του κωμικού ηθοποιού και παρουσιαστή Jimmy Kimmel, το «Jimmy Kimmel Live», δεν γλυτώνει κανένας καλεσμένος από την «ταπείνωση»! Και αυτό, επειδή όλοι οι celebrities καλούνται να διαβάσουν δυνατά μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές του αμερικανικού καναλιού ABC όλα τα αρνητικά tweets που στέλνει γι' αυτούς το κοινό...

Από την «τσιμπίδα» του ευρηματικού Jimmy Kimmel δεν κατόρθωσε να ξεφύγει ούτε ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα, ο οποίος απέδειξε, ότι όχι μόνο δεν ήθελε να αποφύγει να διαβάσει δημοσίως και δυνατά τα υβριστικά για εκείνον tweets, αλλά επιπλέον το διασκέδασε!

Οι τηλεθεατές, σύμφωνα με το protothema.gr, δεν άφησαν «να πέσει τίποτα κάτω» σε ό,τι αφορά τον Ομπάμα και σχολίασαν μεταξύ άλλων τα γκρίζα του μαλλιά, την οικονομική του πολιτική, ακόμα και το τζιν παντελόνι του.

Μια χρήστης στο twitter στάθηκε ακόμα πιο «κακιά» με το tweet της, που ζητούσε να πάρει κάποιος τον πρόεδρο και να τον πετάξει σε ένα γήπεδο γκολφ, κάπου στον κόσμο, χωρίς να τον φέρει πίσω! Όμως, «το αυτί του προέδρου δεν ίδρωσε», ούτε με το συγκεκριμένο tweet και συνέχισε απτόητος να απολαμβάνει την εκπομπή στο πλευρό του επίσης κεφάτου Jimmy Kimmel!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News