default-image

Συνετρίβη το αεροπλάνο του Χάρισον Φορντ

Life
Συνετρίβη το αεροπλάνο του Χάρισον Φορντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρά τραυματισμένος στο κεφάλι έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός Χάρισον Φορντ όταν το μικρό αεροπλάνο στο οποίο ήταν κυβερνήτης συνετρίβη σε ένα γήπεδο γκολφ στο Λος Άντζελες λίγο μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο, μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς επικαλούμενο πηγές.

Όπως αναφέρει το newsbeast.gr, το μονοκινητήριο αεροπλάνο προσέκρουσε στο έδαφος μόλις 1,6 χιλιόμετρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα και ο πιλότος επέζησε αλλά βρίσκεται σε «σχετικά σοβαρή κατάσταση», δήλωσε ο βοηθός αρχηγού της πυροσβεστικής υπηρεσίας του Λος Άντζελες, Πάτρικ Μπάτλερ.

Ο ίδιος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει εάν ο Φορντ βρισκόταν μέσα στο αεροσκάφος, ωστόσο πηγή προσκείμενη στις έρευνες δήλωσε ότι όντως ο 72χρονος ηθοποιός ήταν ο πιλότος που αεροπλάνου.

Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος του Λος Άντζελες δήλωσε ότι η συντριβή έλαβε χώρας στις 14:25 τοπική ώρα (00:25 ώρα Ελλάδας της Παρασκευής) και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συντριβή οφείλεται σε μηχανική βλάβη.

Ο Μπάτλερ δήλωσε ότι ο πιλότος είχε τις αισθήσεις του, ενώ στον τόπο της συντριβής έσπευσαν παρευρισκόμενοι προτού φθάσουν τα συνεργεία πρώτων βοηθειών και μεταφέρουν το τραυματισμένο πιλότο σε κοντινό νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, τα μέλη του πληρώματος του ασθενοφόρου που έφτασε πρώτο στον τόπο του δυστυχήματος τοποθέτησαν τον τραυματία σε σανίδα «ακινητοποίησης της σπονδυλικής στήλης και του χορηγήθηκε ορός», δήλωσε ο Μπάτλερ.

«Είναι στο νοσοκομείο. Ο μπαμπάς είναι εντάξει. Τραυματισμένος αλλά εντάξει», έγραψε στο λογαριασμό του στο Twitter ο γιος του Φορντ, Μπεν. «Είναι ο θαρραλέος άνδρας που ξέρετε όλοι. Είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος».

Η ιστοσελίδα TMZ ανέφερε ότι ο Φορντ υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς στο κεφάλι και παρουσίασε ακατάσχετη αιμορραγία. Εκπρόσωπος του Φορντ δεν ήταν διαθέσιμος για σχολιασμό.

//-->

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News