default-image

Μυστική αναφορά στην Λεβίνσκι σε επίσημο πίνακα του Μπιλ Κλίντον

Κόσμος
Μυστική αναφορά στην Λεβίνσκι σε επίσημο πίνακα του Μπιλ Κλίντον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έναν μυστικό υπαινιγμό στη διαβόητη υπόθεση του προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον με την Μόνικα Λεβίνσκι αποτύπωσε ο καλλιτέχνης του επίσημου πορτρέτου που κοσμεί αίθουσα του Μουσείου Σμισθόνιαν.

Ο καλλιτέχνης, ισχυρίζεται πως το πορτρέτο του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον περιέχει μια κρυφή αναφορά στο περίφημο μπλε φόρεμα της Λεβίνσκι.

Ο Νέλσον Σανκς, δήλωσε στην εφημερίδα Philadelphia Daily News πως μια σκιά πίσω από τον Μπιλ Κλίντον είναι μια κυριολεκτική αναφορά στο φόρεμα και κρύβει έναν συμβολικό υπαινιγμό στην σκιά που έριξε η υπόθεση στην προεδρία του.

«Αν κοιτάξετε στην αριστερή πλευρά του υπάρχει ένα τζάκι στο Οβάλ Γραφείο. Εκεί πρόσθεσα μία σκιά που έχει δύο ρόλους» δήλωσε στην εφημερίδα ο Σανκς.

«Αντιπροσωπεύει μία σκιά από ένα μπλε φόρεμα που είχα φορέσει σε ένα μανεκέν και το χρησιμοποίησα ως μοντέλο, όχι όμως τις ώρες που ήταν εκεί ο Πρόεδρος» περιέγραψε ο καλλιτέχνης 9 χρόνια μετά την φιλοτέχνηση του πορτρέτου.

«Ωστόσο, μεταφορικά, αντιπροσωπεύει την σκιά στη θέση που κατείχε», ενώ πρόσθεσε πως ο κ. Κλίντον ήταν «ο πιο διάσημος ψεύτης όλων των εποχών».

Πηγή: Telegraph/ Έθνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News