default-image

Άφησαν το μωρό τους να παγώσει και άρχισαν τα... παιχνίδια διαστροφής!

Κόσμος
Άφησαν το μωρό τους να παγώσει και άρχισαν τα... παιχνίδια διαστροφής!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης προχώρησε στη σύλληψη ενός ζευγαριού από τη Τζόρτζια των ΗΠΑ, οι οποίοι εγκατέλειψαν μωρό μέσα σε μίνι βαν, προκειμένου να επιδοθούν σε «βρώμικο σεξ» σε παρακείμενο, ειδικά διαμορφωμένο σπίτι.

Το περιστατικό συνέβη στη Νέα Υόρκη, με πρωταγωνιστές την 32χρονη Κατρίνα Μαρί Νόρμαν και τον 23χρονο Λούις Τ. Κοπ. Το ζευγάρι εγκατέλειψε εγκατέλειψε ένα βρέφος στο παγωμένο μίνι βαν, προκειμένου εκείνοι να επιδοθούν στο προσφιλές τους... άθλημα, το άγριο σεξ.

Σύμφωνα με την ομολογία των δύο συλληφθέντων, σκόπευαν να πάνε στο φορτηγάκι και να πάρουν το μωρό, πριν... παγώσει, ενώ στην πορεία της ανάκρισης δήλωσαν πως τους... συνεπήρε το πάθος της στιγμής!

Ωστόσο, οι ομολογίες τους έπεσαν στο κενό, καθώς το παιδί βρέθηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από διερχόμενους πολίτες, που άκουσαν το κλάμα του!

Μάλιστα, αρχικά νόμιζαν ότι πρόκειται για ζώο! Όταν πλησίασαν και αντίκρισαν το παιδάκι, κυριολεκτικά σοκαρίστηκαν. Από την έρευνά τους εντόπισαν το δωμάτιο στο οποίο βρισκόταν το ζευγάρι και χτύπησαν την πόρτα. Τότε αντίκρισαν τη Νόρμαν, η οποία φορούσε μόνο ένα ροζ εσώρουχο και ένα κολάρο στο λαιμό!

Στην αναφορά του, ο αστυνομικός έγραψε ότι βρήκε τη Νόρμαν στο δωμάτιο και το παιδί εγκαταλειμμένο στο παγωμένο μίνι βαν. Στο δωμάτιο βρέθηκαν κάθε είδους σκουπίδια, ενώ ήταν έντονη η μυρωδιά κοπράνων και ούρων!

Το ζευγάρι συνελήφθη για κακοποίηση ανηλίκου, όπως αναφέρει το prothema.gr. Το μωρό, μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της Νόρμαν, τα οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σχολείο, τέθηκαν υπό κρατική κηδεμονία. Το ζευγάρι αφέθηκε ελεύθερο, μετά την καταβολή εγγύησης, ύψους 16.900 δολαρίων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News