default-image

Γυμνόστηθη επίθεση στον Ντομινίκ Στρος Καν

Κόσμος
Γυμνόστηθη επίθεση στον Ντομινίκ Στρος Καν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρεις γυμνόστηθες γυναίκες μέλη της οργάνωσης Femen ρίχθηκαν το πρωί πάνω στο αυτοκίνητο του Ντομινίκ Στρος-Καν κατά την άφιξη του πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ στο δικαστήριο της Λίλλης στη βόρεια Γαλλία όπου δικάζεται για μαστροπεία , έγινε γνωστό από δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου.

Φωνάζοντας "μαστροποί-πελάτες να κηρυχθούν ένοχοι", οι τρεις ακτιβίστριες αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που είχαν πάρει θέσεις μπροστά από το δικαστήριο και μία εξ αυτών σκαρφάλωσε στο καπό του αυτοκινήτου με τα σκούρα τζάμια που μετέφερε τον Ντομινίκ Στρος-Καν, ενώ οι δύο άλλες στάθηκαν γύρω από το αυτοκίνητο.

Τελικά τέθηκαν όλες υπό κράτηση.

Πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και για καιρό φαβορί για τις γαλλικές προεδρικές εκλογές του 2012, ο Στρος-Καν πρόκειται να αρχίσει να δίνει εξηγήσεις για το ρόλο του σε πάρτι τα οποία οργανώνονταν από ένα κύκλο φίλων στη Λίλλη, το Παρίσι και την Ουάσινγκτον.

Ο Ντομινίκ Στρος-Καν υποστηρίζει πως αγνοούσε ότι οι παρτενέρ του ήταν πόρνες.

Στον πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ μπορεί να επιβληθεί μέγιστη ποινή κάθειρξης 10 ετών και πρόστιμο 1,5 εκατ. ευρώ για μαστροπεία με επιβαρυντικές περιστάσεις στη δίκη αυτή, η οποία αποτελεί στη Γαλλία το δικαστικό θέαμα της χρονιάς.

Πηγή: nooz.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News