default-image

Η Monopoly κυκλοφορεί με αληθινά ευρώ για 80 τυχερούς!

Κόσμος
Η Monopoly κυκλοφορεί με αληθινά ευρώ για 80 τυχερούς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενα ξεχωριστό δώρο κάνει η «ιστορική» Monopoly στους γάλλους καταναλωτές με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων ζωής: ογδόντα ειδικές εκδόσεις, στις οποίες τα ψεύτικα χαρτονομίσματα έχουν αντικατασταθεί με αληθινά ευρώ!

Ενας υπερτυχερός θα κερδίσει 20.580 ευρώ. Επίσης, σε δέκα ειδικές εκδόσεις θα περιλαμβάνονται χαρτονομίσματα αξίας 300 ευρώ και στις υπόλοιπες 69 150 ευρώ.

Στόχος της γαλλικής Hasbro, η οποία κατασκευάζει το αγαπημένο επιτραπέζιο παιχνίδι από το 1935, ήταν «κάτι διαφορετικό» γι' αυτήν την επέτειο. Η ιδέα, σύμφωνα με τον brand manager Φλοράνς Γκιεγιάρ, ήρθε από τους ίδιους τους πελάτες, οι οποίοι σε επικοινωνία τους με την εταιρεία είχαν εκφράσει την επιθυμία να βρουν κάποια στιγμή αληθινά χαρτονομίσματα μέσα στα παιχνίδια τους.

Η τοποθέτηση των πραγματικών χρημάτων έγινε με απόλυτη μυστικότητα και με μεγάλη προσοχή ώστε να μην υπάρχει καμία εξωτερική διαφορά στις συσκευασίες.

Οι πιο υποψιασμένοι ωστόσο ίσως προσπαθήσουν να ξεχωρίσουν τις κάπως «παραφουσκωμένες» εκδόσεις, καθώς αυτό ήταν ένα πρόβλημα που με δυσκολία ξεπέρασαν οι κατασκευαστές, όπως αποκάλυψε στην Guardian ο Γκιεγιάρ.

Πηγή: tanea.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News