default-image

Σε prive νησί το πριγκιπικό ζεύγος

Life
Σε prive νησί το πριγκιπικό ζεύγος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον ήλιο και την θάλασσα της Καραϊβικής σε ένα… «φτωχικό» ιδιωτικό νησί απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η εγκυμονούσα Κέιτ Μίντλετον και ο μικρός πρίγκιπας Τζορτζ, έχοντας στην παρέα τους γονείς της δούκισσας!

Το πριγκιπικό ζευγάρι βρίσκεται σε γνωστά λημέρια, το νησί Mustique, όπου ταξίδεψε και το 2013, πριν έρθει στη ζωή ο πρωτότοκος.

Αφορμή για το ταξίδι στάθηκαν τα 60ά γενέθλια της Κάρολ Μίντλετον, στις 31 του μήνα, τα οποία θα γιορταστούν άκρως οικογενειακά, αφού στο νησί βρίσκονται και τα αδέρφια της δούκισσας του Κέιμπριτζ, Πίπα και Τζέιμς.

Ουίλιαμ, Κέιτ και Τζορτζ μοιράζονται με την οικογένεια Μίντλετον τη βίλα «Aurora», με κόστος ενοικίασης περίπου 18.000 ευρώ την εβδομάδα.

Εκτός από τρία υπνοδωμάτια, η βίλα διαθέτει, μεταξύ άλλων, χώρους φιλοξενίας για έξι άτομα, πισίνα 13 μέτρων, ασύρματο Ίντερνετ και προσωπικό, μεταξύ του οποίου σεφ, μπάτλερ και κηπουρός.

Όντας «καταφύγιο» για πολλούς rich and famous, όπως ο Μικ Τζάγκερ, το νησί έχει αυστηρή πολιτική για τους παπαράτσι, κάτι που εξασφαλίζει στη «γαλαζοαίματη» παρέα ότι θα απολαύσει ανενόχλητη τις διακοπές της, λίγους μήνες πριν η Κέιτ Μίντλετον γίνει μανούλα για δεύτερη φορά!

Πηγή: star.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News