default-image

Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους στο Παρίσι

Κόσμος
Γαλλία: Ένοπλος κρατά ομήρους στο Παρίσι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα για τους νεκρούς από τις τρομοκρατικές ενέργειες στο Παρίσι, η γαλλική πρωτεύουσα αντιμετωπίζει άλλη μια κατάσταση ομηρίας: Ένας άντρας με καλάσνικοφ και χειροβομβίδες εισέβαλε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής σε ταχυδρομείο στα περίχωρα του Παρισιού στην περιοχή Colombes και κρατά ομήρους.

Το περιστατικό βρίσκεται σε εξέλιξη στο ταχυδρομείο της περιοχής Colombes στη λεωφόρο General De Gaulle. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν τουλάχιστον δύο με πέντε όμηροι και ένας ένοπλος άντρας με καλάσνικοφ, πιστόλια και χειροβομβίδες.

Επιτόπου ήδη έχουν καταφτάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η πυροσβεστική, ενώ ελικόπτερο της αστυνομίας "χτενίζει" την περιοχή από αέρος. Ήδη έχουν αρχίσει οι διαπραγματεύσεις μεταξύ ειδικών της αστυνομίας και του ένοπλου άντρα, που απ' ό,τι φαίνεται είναι γνωστός στις Αρχές από μικροπαραβάσεις. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ομηρία δεν έχει σχέση με τρομοκρατικό χτύπημα, αλλά πρόκειται για ψυχολογικά διαταραγμένο άντρα που πέρασε μόλις μια ερωτική απογοήτευση.

Φαίνεται πως όλοι οι πελάτες κατάφεραν να διαφύγουν και οι όμηροι είναι υπάλληλοι του ταχυδρομείου.

Στο twitter αναρτήθηκαν ήδη φωτογραφίες από την αποκλεισμένη περιοχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News