default-image

ΗΠΑ: Γυναίκα "κόλλησε" γυμνή σε καμινάδα

Κόσμος
ΗΠΑ: Γυναίκα "κόλλησε" γυμνή σε καμινάδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και λίγο μετά τις χριστουγεννιάτικες γιορτές, ενώ κανείς θα περίμενε ο Άγιος Βασίλης να κολλήσει σε κάποια καμινάδα, να που μία 35χρονη γυναίκα και μάλιστα γυμνή, ήταν αυτή που τα... κατάφερε. Βρέθηκε κολλημένη στην καμινάδα της οικίας της, στην περιοχή Woodcrest, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ!

Η 35χρονη γυναίκα θέλησε να μπει στο σπίτι, το οποίο όμως ήταν κλειδωμένο. Ο σύζυγός της, Tony Hernadez, ο οποίος ισχυρίζεται ότι βρίσκεται σε διάσταση με τη γυναίκα του, δεν θέλησε να της ανοίξει, με αποτέλεσμα η 35χρονη να πάρει την απόφαση να μπει από την καμινάδα.

Εξάλλου, λένε πως το καλό το παλικάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι. Μόνο που στην περίπτωση της άτυχης γυναίκας, το μονοπάτι που επέλεξε ήταν δύσβατο και η ίδια κόλλησε στην καμινάδα του σπιτιού γυμνή, για 2 ώρες.

Μετά τις ειδοποιητικές φωνές και το τηλεφώνημα που έκανε στον σύζυγό της, ο ίδιος έσπευσε να τη βοηθήσει να βγει από την καμινάδα. Όσο κι αν ήλπιζε, όμως, ότι θα μπορέσει να την... ξεκολλήσει οι προσπάθειες προέβησαν άκαρπες.

Ο σύζυγός της γυναίκας δήλωσε: "Μου τηλεφώνησε και μου είπε: Πού είσαι; Είμαι παγιδευμένη μέσα στην καμινάδα. Προσπάθησα να την βγάλω από την κορυφή, αλλά ήταν πάρα πολύ δύσκολο". Ο πατέρας τριών παιδιών ειδοποίησε την πυροσβεστική στις 5 η ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας και κάλεσε για βοήθεια.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν το τζάκι και ευτυχώς κατάφεραν να σώσουν και να ξεκολλήσουν την 35χρονη, της οποίας η ταυτότητα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα. Μετά από όλα αυτά, ο σύζυγός της σχολίασε: "Δεν μου αρέσει ο τρόπος που ενεργεί. Αυτό δεν είναι καλό για τα παιδιά μου".

Επίσης πρόσθεσε πως δεν θα ήθελε η γυναίκα του να έρθει κοντά σε αυτόν ή τα παιδιά του. Με βάση τα φαινόμενα, που μπορεί να απατούν, τον αδικεί κανείς;

Πηγή: pathfinder.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News