default-image

ΗΠΑ: 7χρονη βγήκε, μόνη επιζήσασα, από τα συντρίμμια αεροσκάφους

Κόσμος
ΗΠΑ: 7χρονη βγήκε, μόνη επιζήσασα, από τα συντρίμμια αεροσκάφους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα 7χρονο κορίτσι κατάφερε να βγει, μόνο του, από τα συντρίμμια ενός μικρού αεροσκάφους που έπεσε στο έδαφος μετά από βλάβη στο νοτιοανατολικό Κεντάκι. Στο σημείο της συντριβής βρέθηκαν νεκροί οι τέσσερις υπόλοιποι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της περιοχής, η μικρή ξεκίνησε να περπατάει, έφτασε σε κατοικία και ειδοποίησε για το τι είχε συμβεί. «Είναι θαύμα που επέζησε, αλλά και τραγωδία που σκοτώθηκαν οι υπόλοιποι», πρόσθεσε ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA), το αεροσκάφος - ένα μικρό Piper PA-34 - έστειλε σήμα κινδύνου καθώς αντιμετώπιζε προβλήματα με τον κινητήρα, ωστόσο το σήμα χάθηκε και το αεροπλάνο έπεσε.

Το κορίτσι μόλις βγήκε από το αεροσκάφος ξεκίνησε να προχωράει αποπροσανατολισμένο αλλά χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς κατορθώνοντας να φτάσει σε κοντινό σπίτι.

Στο μεταξύ, η FAA αναζητούσε το σημείο της συντριβής, το οποίο και τελικά βρέθηκε σε δάσος κοντά στη λίμνη του Κεντάντι. Εκεί βρέθηκαν και οι σοροί των τεσσάρων, η σχέση των οποίων με την επτάχρονη δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί.

(Φωτογραφία από το Associated Press: To αεροσκάφος, τύπου Piper PA-34, βρέθηκε με νεκρούς τους τέσσερις επιβαίνοντες)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News