default-image

Εμπλέκουν τον πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας σε σεξουαλικό σκάνδαλο

Κόσμος
Εμπλέκουν τον πρίγκιπα Άντριου της Βρετανίας σε σεξουαλικό σκάνδαλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Κάθε ισχυρισμός σύμφωνα με τον οποίο διαπράχθηκαν απρεπείς πράξεις με μια ανήλικη είναι κατηγορηματικά ψευδής», τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για τον πρίγκιπα Άντριου, τον γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και πέμπτο στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου.

Τα Ανάκτορα προέβησαν σε αυτή την ανακοίνωση έπειτα από τους ισχυρισμούς μιας γυναίκας, η οποία σε μήνυση που κατέθεσε στις ΗΠΑ, αναφέρει πως όταν ήταν ακόμη ανήλικη είχε υπάρξει "σεξουαλική σκλάβα" ενός πάμπλουτου επιχειρηματία της Γουόλ Στριτ, του Τζέφρι Επστάιν, ο οποίος την υποχρέωσε να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια μαζί με άλλα ανήλικα κορίτσια, με τον δούκα της Υόρκης στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική.

Ο 54χρονος πρίγκιπας Άντριου, όπως αναφέρει το naftemporiki.gr, υπήρξε ειδικός απεσταλμένος της βρετανικής κυβέρνησης για το διεθνές εμπόριο αλλά αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση αυτή το 2011 λόγω των αμφιλεγόμενων σχέσεων που διατηρούσε με τον Επστάιν. Σημειώνεται ότι ο Επστάιν καταδικάστηκε το 2008 γιατί χρησιμοποιούσε τις «υπηρεσίες» ανήλικων ιερόδουλων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News