default-image

Κακοποίηση παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Ιταλία

Κόσμος
Κακοποίηση παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό στην Ιταλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικές εικόνες κακοποίησης παιδιών από δύο βρεφονηπιοκόμους σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό στο Πόρτιτσι της Νάπολης καταγράφει βίντεο. Χαστούκια, τσιμπήματα, τραντάγματα και χείριστες συνθήκες υγιεινής για παιδιά ηλικίας από έξι μηνών έως δύο ετών…

Οι άνδρες της αρμόδιας υπηρεσίας της τοπικής αστυνομίας τοποθέτησαν μικροκάμερες στους χώρους του βρεφονηπιακού σταθμού της συνοικίας Μπελαβίστα του Πόρτιτσι κατόπιν ανώνυμης καταγγελίας μέσω e-mail για κακοποίηση παιδιών τον περασμένο Απρίλιο.

Έντεκα παιδιά είχαν πέσει θύματα της βίας των βρεφονηπιοκόμων όπως διαπιστώθηκε από τα πλάνα που κατεγράφησαν στον σταθμό του τρόμου, όπως μεταδίδει στην ηλεκτρονική της πύλη η εφημερίδα Corriera della Sera.

Οι βρεφονηπιοκόμοι χαστούκιζαν τα παιδιά, τα έσπρωχναν, τα τράνταζαν, πετούσαν παιχνίδια στο πρόσωπό τους. 

Ένα από τα παιδιά όπως ανέφεραν οι ερευνητές είχε τοποθετηθεί ανάποδα στο καρότσι, ενώ άφηναν τα νήπια ξαπλωμένα στο πάτωμα του μπάνιου και τους άλλαζαν την πάνα χωρίς να τα πλύνουν.

Τη φετινή σχολική χρονιά ο βρεφονηπιακός σταθμός άνοιξε υπό νέα διεύθυνση. Η μια βρεφονηπιοκόμος παύθηκε από την εργασία της και η δεύτερη μεταφέρθηκε στην Τοσκάνη.

Η Εισαγγελία της Νάπολης κατόπιν της εξέτασης του υλικού ζητά την παραπομπή αμφότερων σε δίκη.

Πηγή: in.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News