Κόσμος

Μητέρα προσπάθησε να φάει ζωντανό το νεογέννητο παιδί της

Απόλυτη φρίκη και παγκόσμιος αποτροπιασμός για το περιστατικό που σημειώθηκε σε πόλη της Κίνας. Μια μητέρα που είχε γεννήσει λίγες ημέρες πριν, προσπάθησε να φάει ζωντανό το νεογέννητο μωρό της. Μια νοσοκόμα ήταν εκείνη που είδε την 24χρονη Λι Ζενγκούα να δαγκώνει με μανία το χέρι του βρέφους. Η νοσοκόμα κάλεσε αμέσως βοήθεια και προσπάθησε να απομακρύνει τη γυναίκα από το μωρό.

Οι γιατροί αναγκάστηκαν να της χορηγήσουν ηρεμιστικό για να καταφέρουν να ησυχάσουν τη γυναίκα που βρισκόταν σε κρίση. Το περιστατικό συνέβη στην Shenzhen στη νότια Κίνα επαρχία Γκουανγκντόνγκ. Η ετοιμόγεννη γυναίκα εντοπίστηκε από περαστικούς στο δρόμο και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για να γεννήσει με ασφάλεια.

Αφού γέννησε, το νοσοκομείο προσπάθησε να επικοινωνήσει με την οικογένειά της. Ήταν η τρίτη ημέρα από  τη γέννηση του παιδιού όταν η νοσοκόμα είδε τη μητέρα να δαγκώνει με μανία το μωρό.

Όπως είπαν οι γιατροί το μωρό αιμορραγούσε και ένα μεγάλο σημείο στον καρπό του έχει μελανιάσει. Όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, η γυναίκα πρέπει να ζούσε μόνη της σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στους δρόμους καθώς η πεθερά της την είχε διώξει από το σπίτι όταν άρχισε να συμπεριφέρεται παράξενα.

Κανένας από την οικογένεια δεν την είχε αναζητήσει και ούτε είχαν ειδοποιήσει τις αρχές για την κατάστασή της. Οι αρχές διεξάγουν έρευνα ενώ είναι σχεδόν δεδομένου πως θα της αφαιρεθεί η επιμέλεια του παιδιού.

Πηγή: Mirror

Σχόλια