default-image

Να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του προτείνει Ρωσίδα βουλευτής

Κόσμος
Να δωρίζει ο Πούτιν το σπέρμα του προτείνει Ρωσίδα βουλευτής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο είναι όμως αληθινό! Ρωσίδα βουλευτής στη Δούμα, η Γελένα Μπορίσοβα Μιζουλίνα, πρότεινε, ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν να συμμετάσχει στην τεκνοποίηση γυναικών που επιθυμούν να αποκτήσουν απογόνους, ώστε, η Ρωσία όχι μόνο να αποκτήσει πατριώτες, αλλά να λύσει και σε σημαντικό βαθμό το δημογραφικό της θέμα!

«Το σκεπτικό της πρότασής μου είναι απλό», δήλωσε η πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Οικογενειακών Υποθέσεων όπως διαβάζουμε στο iefimerida.gr και πρόσθεσε: «Κάθε γυναίκα στη Ρωσία θα μπορεί να λάβει το γενετικό υλικό του Βλαντιμίρ Πούτιν και να αποκτήσει παιδί».

«Όταν γεννηθούν τα μωρά του Πούτιν, θα είναι αγόρια. Αφότου γεννηθούν τα αρσενικά, θα μεγαλώσουν στα σχολεία-πρότυπα "Souvorov" (στρατιωτικές σχολές) για να γαλουχηθούν από μικρά με πατριωτικές ιδέες και να είναι πιστά στη μητέρα πατρίδα αλλά και στον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας. Τα παιδιά-γόνοι του Ρώσου Προέδρου θα συμμετάσχουν στην πολιτική και στρατιωτική ελίτ της χώρας», δήλωσε η βουλευτής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News